OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Timantti!

Diamonds are a girl's best friend. Diamonds are forever. Timantit on vaan niin ihania! Muut tekee ihania asioita betonista. Minä päätin kokeilla kipsiä. Idea ja kaava tällaiseen timangiin löytyy täältä. Työpisteeni sijaitsee kotona ruokapöydän ääressä, joten ajattelin, että timantti voisi rohkaista paperipainona pitämään kirjat ja paperit samassa kasassa. Noo, kasani on aika iso. Kuvaan ei mahtunut edes kaikki kirjastosta kotiin raahatut kirjat (sen siitä saa, kun tekee gradua ja kaksia eri opintoja). Mutta jahka pino pienenee, ehkä timantti pääsee oikeasti paperipainon hommiin.


Mutkia matkassa oli, juu. Kipsi oli aika vetistä kartonkimuottiini nähden. Mietin myös, että miten ihmeessä kosteahko kartonkimuottinen timanttiasia saadaan kuivattua ja pysymään koossa. Laitoin sen siis timantin kärki alaspäin muovikippoon ja tämä kostautui lommoina timantissa (totta kai kupin reunat painoivat jälkensä timanttiin). Lopulta myös kartonki iski kiinni kipsiin. Molemmat haasteet selätin puukon ystävällisellä avulla ja lopputulokseen olen tyytyväinen.

Timantin alle laitoin viime viikon timanttilöydön: kirjaston poistohyllystä ostin 20 sentillä (!) Gallén-Kallelan paksun teoksen, jossa on hyvin kattavasti kuvattuna taiteilijaherran tuotantoa - ah!

Timanttista viikkoa!

Anni

3 kommenttia

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.