OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Uusi lelu ja uuden lelun ensimmäinen tuotos, neulepaita

Minulla on uusi lelu. Neulekone. Motiivi neulekoneen ostamiselle nousi siitä, etten jaksanut raahautua Neulonta ja virkkaus -kurssin puitteissa koululle tekemään kurssisuorituksena vaadittavaa neulevaatetta, vaan halusin surruutella sen kotona. Tämä mahdollistui, kun tori.fistä löytyi brotherin (tätä merkkiä minulle suositeltiin, koska siihen löytyy kuulemma takuulla varaosia) neulekone 50 eurolla. Pakko ihan vähän hehkuttaa, että ostin koneen ivanaHelsingiltä ja pääsin koneen noudon yhteydessä näkemään nuo inspiroivat ivanaHelsingin tilat - inspiroivaa, ihanaa, ooh! Neulekoneessa on jotain samaa kuin kissoissa - loogisia kuitenkin salaperäisiä ja hieman oikukkaita ja niiden pään sisälle on vaikea päästä. Mutta tykkään juuri näistä syistä sekä kissoista että neulekoneesta!

Ensimmäinen neulekoneella syntynyt työni on siis neulepaita. Napituksen siirsin sivuun ja kaava on melko lailla neulevaatteen peruskaavan mukainen, väljyyttä vain vähemmän. Lankaa (jokin Sandnesin puuvillalanka, nimen tarkastan kunhan löydän vyötteen) kului n. 450 g. Tein joitain hieman luovia ratkaisuja mm. pääntien suhteen (opettajan sanoin "suoraan sanottuna tämä on ruma"), mutta itse olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Opin paljon paljon uutta ja se tuntuu mahtavalta! 


Tässä se on, minun lelu!


Aurinkoista juhannusviikkoa!

Anni

8 kommenttia

 1. Ei kyllä millään tasolla ruma, nätti kun mikä ja hauskoja "jujuja" on vaikka kuinka!

  VastaaPoista
 2. No ei kyllä ole ruma, vaan ihan älyttömän makea! Tykkään isosti!

  VastaaPoista
 3. Olipas kannustava opettaja... Minusta näyttää tosi kivalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, jotenkin muistui ala-asteen kässäope mieleen. Ynh.

   Poista
 4. Olipas rajoittunut näkemys opettajalla :O Hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, voi vain olla iloinen, ettei itse ole näkemyksineen niin rajoittunut, enkä kommenteista päätellen ole ainoa :) Kiitti tsempeistä!

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.