OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Jussi-haasteen ompeluksia

Kaikkihan tietävät sen lorun, joka kertoo Jussista ja Jussin talosta, ja jonka jokaisessa säkeistössä on yksi asia lisää. Tästä lorusta sai innoituksensa eräs ompeluhaaste, jonka pointtina on ommella joka päivä jokin uusi juttu ja aina seuraavan päivän haasteessa tulee olla yksi elementti lisää sisältäen kaikki edellisten päivien elementit. Tässä haasteen viisi ensimmäistä päivää.

1. päivä: resori.
Tein hihattimen mallikelpoisen ohjeella. Eurokankaan palalaarin erittäin laskeutuva college ja samaisen putiikin resori (joka ilahduttavasti olikin suomalaista alkuperää) muodostivat mukavan kokonaisuuden, ihana päällä ja kaikin puolin kiva.


2. päivä: resori ja poimutus.
Ottobren 1/15 Peplum muodostui vanhasta mustasta t-paidasta sekä Ainolan Metsän sirkus -kankaasta. Suurensin hihan pyöriöitä ja poimutin ne.


3. päivä: resori, poimutus ja tasku.
Tällä kertaa syntyi tyttärelle toppi kesäksi kotimaisesta Roosa-kankaasta. Resori löytyy mm. pääntieltä, poimutus on yhdistettynä taskuun.


4. päivä: resori, poimutus, tasku ja reikä.
Kiitokset vaan haasteen keksijälle, reikä! Hahaa en mene neuvottomaksi vieläkään, nimittäin tein pikkuisen kesähameen kirpparilta löytyneestä pellavaliinasta. Resori vyötäröllä, poinutus helmassa ja tasku löytyy napinläpitaskun muodossa eli reikä siinä samassa.


5. päivä: resori, poimutus, tasku, reikä ja nauha.
Tällä kertaa pieni minityö tyttäreni Elsa-nukelle eli pikkuinen kesämekko. Resori yläosana, rypytys helmassa, tasku sivulla, alikeompelu-sydän toisella sivulla ja nauha helmassa.


Haaste ei jäänyt todellakaan tähän! Vaikka kisaväsymystä on ilmassa ja megaflunssakin iski, niin tämä tyttö ei luovuta. Lisää siis seuraa.

Iloa sunnuntaihin!

Anni

6 kommenttia

  1. Aah, mikä haaste! Ihan mieletön idea ja upeat toteutukset sulla!

    VastaaPoista
  2. Ihan mahtavia nuo haasteet. Vitsi kun oma elämäntilanne sallisi osallistumisen. Ja pisteet sulle, vaikka aikaa on vähän, oot tehnyt kauniita ja harkittuja juttuja huolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Minäkin tykkään haasteista, koukuttaa vaan vähän turhan sataprosenttisesti.

      Poista
  3. No huh, mihin haasteeseen olet tarttunut. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noo kieltämättä nyt alkaa tuntuakin, että huh :)

      Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.