OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Hypistelyleluja

Törmäsin eilen tein -blogissa ihanaan kankaaseen ja siitä toteutettuihin vauvaleluihin ohjeiden kera. Siitä sitten lähdin itsekin Onni ja Ilona -katselukankaan hankintaan, sillä lähipiiriin tuntuu vauvoja suorastaan putkahtelevan. Tein hypistelylelut vähän toisella tavalla kuin mainitsemassani ohjeessa ja rapinaominaisuuden sijaan täytin lelut vanulevyllä, pehmoista katseltavaa siis. Mielestäni kuvat ovat vallan ihastuttavia ja toivon, että pehmoisista katseluhypistelyleluista on saajilleen iloa (psst. yhden taidan arpoakin tässä lähiaikoina, siitä lisää piakkoin).


Kiitos, Onni ja Ilona, kankaasta!


Hymyin,
Anni

8 kommenttia

 1. Samaisesta blogista innostuin minäkin kyseistä kangasta tilaamaan. Vielä en oo saanu aikaiseksi mitään, mutta ihanaa kangasta on :)

  VastaaPoista
 2. Onpa upeita kuvia. Harmi, kun meidän taapero alkaa olla jo liian iso. Täytyy ehkä kuitenkin tilata tuota tuttujen taaperoiden varalle ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä vähän sama ongelma, ei tuo 2,5-vuotias näistä enää oikein innostu. No pitää nauttia näistä lähipiirin vauvoista!

   Poista
 3. Mummailu on kivaa ja toinen pojan perheen tuleva saa tuollaisen. Odotellen rauhassa, että kaikki menee hyvin heinäkuulle.Jutti

  VastaaPoista
 4. Onpas ihania! Harmi kun ei tällaisia ollut silloin kun oma oli vauva.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.