OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Pomatomus-sukat

Yksi ikuisuusprojekti on saatettu päätökseen. Kesällä 2012 raskaushormoneissani aloitin villasukat. Lankana aivan ihana Raijan Aitan Wolli -villapellavalanka, puikkoina nro 3 ja mallina hurmaava Pomatomus. Ymmärrettävistä syistä (=lapsi) sukat jäivät kesken. Nyt, lankavarastoja tyhjennellessä (neuloen toki), löysin ikuisuusprojektini ja päätin tehdä ne loppuun. Harmikseni lanka loppui kesken ja piti ostaa uusi vyyhti (onneksi tätä valmistetaan vielä) eli lankatilanne on edelleen sama kuin alussa, mutta nyt on yhdet sukat enemmän ja ai että tykkään näistä miljoonasti! Todella lämpöiset, istuvat ja kauniit. Olivat sen kaiken odottamisen ja vaivan väärti.

Wolli-villapellavalanka oli todella miellyttävää neuloa. Pellavaa langassa on 30%, villaa 70%. Alkutuntuma lankaan on karheahko, mutta neuloessa se tuntuu paljon pehmeämmältä kuin 100%-villalanka. Yleensä villalangalla neuloessa käteni kuivuvat vienon villa-allergiani takia. Wollin kanssa kädet tuntuivat kuitenkin pehmeämmiltä, kenties pellavan ansiosta.  Tästä neulon mielelläni jatkossakin!Iloa uuteen viikkoon!

Anni

14 kommenttia

 1. Ai vitsi kun on kauniit!! Astetta hienompaa kaaripitsiä :)

  VastaaPoista
 2. Upeat! Onneksi kaivoit keskeneräiset esiin ja teit ne valmiiksi. Ne ovat niin kauniit =)

  VastaaPoista
 3. Ihanat sukat ja täysin uusi tuttavuus tuo lanka :) kuinka hyvin se kestää kulutusta eli voiko sukkia käyttää surutta vai ovatko vain yökäyttöön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lanka vaikuttaa suht vahvalta ja pellava yleensäkin ottaen on aika vahvaa, uskoisin siis, että kestää rujompaakin käyttöä. Käyn oitis testaamaan!

   Poista
 4. Todella ihanat! Ai että miten ihanan rouheen näköistä tuo lanka on!

  VastaaPoista
 5. Upeimmat sukat, mitä olen nähnyt pitkään aikaan!

  VastaaPoista
 6. Kiitos näistä kaikista ilahduttavista ja voimaannuttavista kommenteista!

  VastaaPoista
 7. Todella hienot! Itse tein juuri pipon samanlaisella pintaneuleella, sitä oli mukava neuloa.

  VastaaPoista
 8. Täytyy kokeilla tehdä myös Pomatomusta :)hienot.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.