OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Pyykkipoikia magneetilla

Kun palasimme kotiin maaseudun viljavasta rauhasta, oli sormissa sellainen kutina, että jotain on näperrettävä ja heti ja nopeasti. Sopivasti olinkin saanut Konglomeratista tilaamani washi-teipit ja heti päätin kokeilla (minulle) uutta tuttavuutta. Puiset pyykkipojat saivat päällensä washi-teippiä ja alleen magneetit. Nyt pysyy jääkaapin ovessa kaikenmoiset lippulappuset ojossa.


Samalla ostin tuolta ihanaisesta Konglomeratin nettikaupasta pitkään kuolaamani eläinmaatuskat meidän yksivuotiaalle synttärilahjaksi. Niin superhienot on nuo maatuskat, että taitaa tällä kertaa äiti tykätä tytärtä enemmän lahjasta. Ihanaa, että lasten lelutkin voi olla rok.


Luovia leikkejä maanantaihin!

Anni

6 kommenttia

 1. No huh, miten hienoja maatuskoja! Kivasti elävöittyi pyykkipoikien ilme. :)

  VastaaPoista
 2. Äläs sano, meillä maatuskat (meillä on neljä perinteistä) ovat kaikkien kolmen lapsen mielestä kivoja leluja. ;)

  Mä olen tehnyt noita pyykkipoikia joskus myös, mutta en löytänyt tarpeeksi vahvoja magneetteja. Mulla meni hermot siihen, etteivät pysyneet kunnolla jääkaapin ovessa ja nypin magneetit irti ja panin pojat takaisin hanskanarulle eteiseen. :p Millaisia magneetteja käytit?

  VastaaPoista
 3. Meiltäkin löytyy nuo ihanat maatuskat =) Söpöläisiä <3 Tosi kiva pyykkipoikaidea! Täytyy tehdä meillekin.

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Käytin Tiimarista aikoja sitten ostamiani magneetteja, jotka olivat vahvan sorttisia. Sinellissä kerran näin sellaisia megavahvoja ja megapieniä magneetteja, mutta hintaakin oli toisella lailla. Olen kyllä kerran ostanut sellaista magneettinauhaa, joka oli ihan vikaostos. Sillä ei pysy seinässä mikään, möö.

  VastaaPoista
 5. Oi pyykkipojat :) just tässä aamupäivällä mietin että miten saisi kauppalistat mukavalla tavalla jääkaapin oveen.. Pyykkipojalla, totta kai!

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.