OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Scallop-heijastin

Käyn päivittäin vähintään kaksi kertaa, aamulla ja iltapäivällä, keskustelun 3,5 -vuotiaan tyttäreni kanssa, joka menee näin:
"Äiti, miksi on taas pimeää?"
"Koska asumme Suomessa ja Suomi on niin pohjoisessa, ettei sinne talvisin aurinko paista kauheasti."
"Miksi?"
"Sitä minäkin mietin."
"Äiti, liimataan aurinko taivaalle."

Kunpa se olisikin niin helppoa. Ja sitten se käytännöllinen puoli. Pimeässä nimittäin ei näy. Sen tajuan aina, kun pimeässä kuljen musta takki päälläni. Heijastimia ei ole koskaan liikaa ja taas oli aika tehdä yksi lisää. Nyt sellainen, joka tulee käteen kiinni.


Innostuin aaltoilevasta scallop-kuviosta, vaikka se onkin ihan tuttu ja nähty juttu jo. Lähdin toteuttamaan heijastinta alikeompeluna nahkapalaan, joka on saksittu mummin vanhasta nahkatakista (se on muuten iso ja sitä riittää). Nahkapalojen välissä on heijastinkangas, joka tulee sieltä nätisti näkyviin. Nahkapalojen väliin on kiinnitetty myös kuminauha, joka takaa heijastimen mukana pysymisen.


Nyt toivottavasti näyn pimeällä enemmän.

Valoisia ajatuksia!

Anni

9 kommenttia

  1. Hieno. Jotkut osaa. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujalle.

    VastaaPoista
  2. Tää on kyllä tosi kiva! Niin malliltaan kuin myös scallop-kuvioidenkin puolesta :) vois itsekin tehdä ranteeseen laitettavan heijastimen extraksi, jos vaan muistaisin mihin vikan palan heijastinkangasta jemmasin.. :D löytynee ehkä maaliskuussa..

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.