OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Ihanat palleropurkit


Netti on ihana. Etenkin kun siellä törmää huippuideoihin. Yksi mainio löytyi erään perhepäivähoitajan, Yppis-Tiian instagram-tililtä. Tämän idean toteutin yhteistyössä kolmevuotiaani kanssa. Miten? Lasipurkin kylkeen liimataan herneitä. Lopuksi purkit maalataan spraylla. Herneiden liimaaminen osoittautui haastavaksi, kun liima oli liian löysää ja herneet putoilivat purkin kyljestä. Yhdessä saimme kuitenkin herneet paikalleen ja liiman kuivuttua minä silaisin parit kerrokset sprayta. Kivaa yhdessätekemistä ja mukavannäköinen lopputulos. Lapsen kanssa yhdessä tekeminen on ihan parasta!

Pysykää talvituulissa lämpiminä!

Anni

8 kommenttia

 1. Minä katsoin, että niihin on kieritetty helminauhaa. Kivan näköiset! Yhdessä tekeminen on parasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllätyin itsekin helminauhamaisuudesta, kiva lopputulos.

   Yhdessä tekeminen on just sitä parhainta!

   Poista
 2. Hienot! Mä kokeilin joulun alla tehdä koristekuusia herneistä, mut meni hermot just tuon valumisen kanssa. En malttanut odotella. Ois toki voinut onnata helpommin kuumaliiman kans. Mut se taas kuivuu sit niin älyttömän nopsaan. Näitä vois kyl kokeilla. Hirmu nätit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuumaliima on hyvä idea! Pitää kokeilla sitä seuraavan kerran! Se valuminen oli todella rasittavaa.

   Poista
 3. Mageet! Spray-maalaus voisi onnistua jo 6-vuotiaan kanssa... Herneitä löytyy ja lasipurkkejakin. Mutta mitäs sinne purkkiin laittaa?!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Noo sinne purkkiin voi laittaa vaikka pinnit ja ponnarit. Tai kyniä ja pensseleitä. Tai muuta pikkusälää, jota löytyy aina :) Onneksi ne on nätit ihan tuollasenaankin.

   Poista
 4. Onpa kivan näköisiä! Ihan tekisi mieli itsekin lasten kanssa kokeilla :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.