OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Retro liivimekko

Kätköistäni löytynyt retrokangas huusi päästä käyttöön. Siitä oiva juhannusmekko meidän pian yksivuotiaalle.


Home sweet home - Ottobre 1/2012
Kangas: retrolöytö


Olen jälleen sortunut vallan oivalliseen välineurheiluun. Ostin Karnaluksista tällaisen kanttinauhavekottimen. Sillä saa tehtyä kanttinauhaa silitysraudan avulla todella näppärästi! Tähän mekkoon tein kanttinauhat vanhasta lakanasta ja aiemmin tekemääni kesäpaitaan sain kanttinauhan paitakankaasta. Nytpä ei tarvitse kaupasta enää ostaa (mielestäni kohtuuttoman kalliita) kanttinauhoja ja voi siirtyä asteen pidemmälle omavaraistalouteen.

Kaunista juhannusviikkoa!

Anni

6 kommenttia

 1. Onpa ihana mekko! Mie tarvisin tuommoisen vekottimen selkeästi kanssa, saakohan niitä suomesta ja ovatkohan kuinka kalliita... olis ihanaa tehdä kaikkia supersuloisia kanttinauhoja :)

  VastaaPoista
 2. Tuo maksoi Karnaluksissa n. 8 euroa ja niitä oli monta eri levyeyttä. En tiedä, saako näitä Suomesta, mutta Karnaluksista kai voi tilata netistäkin. Kanttivekotin löytyy täältä - http://shop.kl24.ee/kandihuulik_kandi_vormija_bias_tape_maker/0/readmore/10614/&p=55220&k=/

  VastaaPoista
 3. Onpas hauska mekko! :D Tuonne alle vielä sellaisen röyhelypeppuhousut :D

  Ah, ystävämme kanttinauha. Vihaan sitä. Eniten inhoan sen leikkaamista ja jos sattuu olla joku kierrätyspaita kanttinauhamateriaalina, niitä soiroja on satakolmetoista jotka pitää ommella pötköön. Pah. Tuollainen kääntäjä olisi kyllä kätevä. (Itseni tuntien edelleen jatkan kanttinauhojen välttelyä :D )

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.