OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Rento lämmike

Kesätön kesä. Sillä nimellä näitä muutamia kuukausia on kutsuttu. Radiossakin sanottiin kuukausi sitten, että jatkossa kesäkuuta voi kutsua nimellä kuu. Sarjakuvastripissä taas haikeana kaipailtiin kesää, joka on paras päivä vuodessa. On siis sanomattakin selvää, että on kylmä, hyrr.

Inspiroiduin muutamasta kuvasta (innoittajakuvat: rentous, tyylikäs, graafinen) sekä ostamastani Käpysen Nuoska-joustocollegesta. Käytin kaavana omaa peruskaavaani hieman kuositeltuna ja leikkelin menemään. Jätin sekä selkä- että rintamuotolaskokset tuomaan muotoa kankaalle, sillä uskon, että kangas kuluu nopeammin, jos sitä venytetään muotoonsa. Tässä ompeluksessa tuli saumuria ikävä, sillä se on kotona ja minä ompelukoneineni mökillä. Tämä oli kuitenkin hyvä muistutus siitä, että pelkällä ompelukoneellakin pärjää.

Takista tuli juuri niin kuin pitkin, pehmoinen, iso, lämmin, pitkä. Nyt tarkenee saunan jälkeen ja varmaan tarkenee myös syksymmällä! 


Kaava: omasta peruskaavasta kuositeltu
Kangas: Käpynen - Nuoska. Valmistuttaja Käpynen, valmistus Puola. Öko-tex -standardi 100

Lämpöä odotellen ja sitä kaikille toivoen,

Anni

2 kommenttia

 1. Voi, tätä kylmyyttä! Oikeasti olisi kyllä toivonut, että olisi ollut edes yksi lämmin viikko. Tänäänkin taidan lämmittää leivinuunin ja tehdä karjalanpiirakoita.
  Nätin lämmittimen olet tehnyt. Kylmien kesäpäivien jälkeen sopii hyvin käyttää lämpimillä syyskeleilläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi leivinuuni kuulostaa ihanalta!! Hyvä, että lämpöä voi saada jostain muualta, jos ei auringolta!

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.