OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Pippuria päälle

*yhteistyössä NOSH organics*

Yhtäkkiä tulikin kevät (vai tuliko, sitä nyt voi pohtia riippuen päivästä) ja yhtäkkiä fleecehaalari alkoi tuntua neliviikkoisen pikku-Aan päällä vähän liialta. Tuntui siis oivalta hetkeltä tarttua NOSHin pippuricollegeen

Kangas: NOSH organics pippuricollege
Kaava: Chocolate Chips -kietaisuhaalari, Ottobre 6/2016
Pipon ohje: Klompelompe, Vesseli-myssy

Materiaalina tuo pippuricollege oli minulle uusi tuttavuus. Kangas on 100 % puuvillaa - ihan kiva, että kaikkeen ei laiteta elastaania, joka myös kuituna "kuolee" usein puuvillaa nopeammin ja näin tekee vaatteen käyttökelvottomaksi. Joustoa siis kankaassa ei kauheasti ole. Kangas on melko kevyt ololtaan ja niin oikea kuin nurja puoli on hyvin houkuttelevat ja kivat. Nurjastakin puolesta olisi vallan mainiosti voinut ommella, mutta koska musta on aina harmaata lähempänä sydäntäni, pääsi musta nyt edustamaan.


A:n haalari on tehty Ottobren 6/2016 Chocolate chips -kietaisuhaalarin kaavalla. Kaava on mainio ja tykkään siitä. Ainoastaan neppareiden kohdistus vaati hieman keskittymistä. Haalarin etuliepeeseen ompelin pippurikollarikaitaleen nurjasta puolesta ja Husqvarnan koneparsintajalan avulla hello-tekstin elävöittämään muuten mustaa kokonaisuutta.


Itsellenikin halusin jotain samaisesta kaavasta, niinpä ompasin itselle omasta peruskaavasta kuositellulla kaavalla paidan, jossa on pikkiriikkinen v pienenä jujuna. Nyt olemme sitten ihan samiksia, iso-Aa ja pikku-Aa!Pysyvää kevättä odotellen,
Anni


3 kommenttia

 1. Siis ihanat on vaatteetkin, mut vauva! En kyl kestä, miten suloinen ja kaunis! 💞

  VastaaPoista
 2. Hirmuisesti onnea Pikkuisesta! Pippuricollege on kyllä ihanantuntuista päällä. Tein itselleni siitä jakun. TYkkään hirmuisesti. Kivasti olet tuon tekstin tuohon haalariin taiteillut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä, materiaali on todella kiva, tykkään itsekin!

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.