OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Puutarhassa pyörintää

*yhteistyössä Kikapi*

Olen aika kriittinen kangashamsteri. En päästäkään ompeluvarastooni ihan mitä tahansa. Mutta sitten kun rakastun, rakastun todella. Ja nyt olen kuulkaa rakastunut, nimittäin tähtien asennot ovat juurikin kohdallaan. Kierrätyskankaista alunperin innoituksensa saanut Kikapi-pipoyritys on laajentanut tämän syksyn aikana pipoista ja vaatteista myös kankaisiin. Kikapi etsi ompelijoita uusille kankailleen facebookissa ja minä olin yksi onnekkaista.


Outi Virtasen eli Sokrun suunnittelema Puutarhassa-singletrikoo on tunnultaan ohut mutta napakka, palautuvuus on kankaassa hyvä. Mikä ilo olikaan huomata, että kangas on valmistettu GOTS- eli Glogal Organic Textile Standard- sertifioidusta puuvillasta ja myös Öko-tex 100 -sertifikaatti löytyy. Kangas on valmistettu Portugalissa suomalaisomisteisessa tehtaassa. Kangas on ihanan sekopäinen mutta kuitenkin väriharmonialtaan tasapainoinen. Ja mikä parasta, kuosi sopii mielestäni aivan kelle tahansa, tytölle ja pojalle, lapselle ja aikuiselle.


Niinpä ensin leikkelin kankaasta Eelle Paapiin Lumme-mekon. Tämä kangas on tehty pyörähtelyä varten! Sitten leikkasin pikku-Aalle bodyn, mustat kanttaukset tuovat mukavaa särmää. Vielä olisi, vielä olisi. Kyllä. Minä, suurin mustan ystävä, päätin ommella tästä itsellenikin paidan, niiiiin paljon tästä kuosista tykkäsin. Mustan neuleen kanssa kuosi olisi justiinsa hyvä. Ja näin kangas hävisi pienintäkin tilkkua myöten.


Yritin saada meistä kolmesta ihanaa samistelukuvaa, mutta tietäähän sen. Nuo kaksikin samassa kuvassa on vaikea saada onnistumaan - kun yksi hymyilee nätisti, toisella on silmät puoliksi kiinni ja toinen kun saa poseeratuksi, toinen on kääntynyt jo pois. Siispä jouduin luopumaan yhtenäisestä kuvamaailmasta tällä kertaa ja kuvaamaan nämä monessa erässä ja eri ympäristössä. Onneksi vaatteet ovat silti yhtä ihanat!

Ihanaa joulukuista viikkoa!

Anni


Ei kommentteja

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.