OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Ruokalappu koiranruokasäkistä

Kuopuksellamme on alkanut syömishommat kiinteiden muodossa ja ruokalaput ovat tulleet ajankohtaisiksi taas. Ruokalappuajatuksissani tuijottelin koiranruokasäkkiä ja välähti. Siitä olisi tehtävä ruokalappu!

Koiranruokasäkistä tuli oikein oiva ruokalappu.

Kierrätysmateriaalit ovat usein innostavia! Toki tykkään ekologisesta näkökulmasta - materiaali on jo olemassa ja usein se on vielä roska, joten materiaalin käyttöiän pidentäminen uusiokäytöllä on huippujuttu. Mutta kierrätysmateriaalit kutsuvat myös testaamaan, mihin kaikkeen erilaiset materiaalit voivat taipua. Usein materiaaleilla voi myös leikitellä ennakkoluulottomammin, ei haittaa, jos ei onnistukaan, koska kyseessähän tosiaan oli roska.

Iso koiranruokasäkki mahdollisti sen, että lopulliseen tuotteeseen ei jäänyt tekstejä tai muita viitteitä koiranruoasta kuin itse koira.

Leikkasin parin vanhan ruokalapun pohjalta koiranruokasäkistä ruokalapun. Alareunan kaukalokappaleen leikkasin aavistuksen leveämmäksi, jolloin sain taskun avautumaan paremmin tippuvalle ruualle. Kanttasin terävät reunat mummini kässäkätköistä löytyneellä vinonauhalla. Materiaalit olivat siis täysin ilmaiset ja oikein toimivat. Tositoimiin ruokalappu ei vielä kuitenkaan päässyt, sillä ruokalaput ovat niiiin kiinnostavia, että ne päällä syömisestä ei tule mitään. Vaikuttaisi kuitenkin ihan lupaavalta tämän ruokalapun toimivuus.

Mikä on sinun viimeisin kierrätyskäsityö?

Anni

4 kommenttia

 1. Todella hyvä idea ja varmasti vielä tosi hyvin toimivakin!! Ihana! Itse olen varmaan viimeksi kierrättänyt farkkuja - tossuja tehnyt useammat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Toistaiseksi ruokalappu itsessään on liiankin kiinnostava, joten ruokailut hoidetaan ilman, mutta toivottavasti pian lappu pääsee käyttöön.

   Oikein mainio kierrätyskäsityö!

   Poista
 2. Mä katsoin samantien että minkäs näköiset kissanruokasäkit meillä on. Materiaalinmpuolesta mainiota, mutta desing huono, heti kissan pään yläpuolella alkaa teksti. Tää on upea ja innostava!
  Mä raisin viimeksi korjata lapsen paidan kuluneen hihansuuresorin poistamalla sen ja korvaamalla vanhoista lasten puuvillaribbisukkahousuista leikatulla resorilla.

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.