OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Ihana Neulekekkerit

Kirja saatu arvostelukappaleena Tammelta.


Ah. Niin minä sanoin, kun sain käsiini Veera Jussilan Neulekekkerit - Saumattomat lasten neuleet. Sanoin ah ilosta, koska on ollut hauska seurata tutun ihmisen kirjan kirjoittamista ja vihdoin kirja oli käsissäni. Sanoin ah myös siksi, että kirja on kaunis! Mutta eritoten sanoin ah, koska tykkäsin kirjan malleista niin kovin. Juuri tällaista neulekirjaa olin kaivannut! Selkeitä, ajattomia neuleita!


Olen aika kranttu neuleohjeita valitessani. En halua suuria kikkailuja, mutta haluan pientä jujua neuletöihin. Haluan myös päästä mahdollisimman helpolla eli kaikki ylimääräiset saumatkin on plaah. No tässähän on vastaus perusneulemallien etsijälle. Neulekekkereiden neulemallit ovat saumattomia eli neulan ei ihan kauheasti tarvitse viuhua neuletyön valmistuksen jälkeen. Lisäksi neuleet ovat ihanan pelkistettyjä eikä niissä ole liikoja kromeluureja, mutta pientä jujua löytyy jokaisesta kuitenkin.


Tykkään malleista kovasti ja ohjeiden selkeydestä myös. Erilaisia ohjeita on yhteensä 28 ja siihen päälle ohjeet niin mitoitukseen, tekniikoihin ja viimeistelyyn. Ilahduin myös huomatessani kirjan lopussa neuleiden huolto- ja paikkausohjeita. Niin, neuleet on tarkoitettu kestämään! Jos siis etsit selkää perusneulekirjaa, joissa on malleja lapsille, tämä on se, johon suosittelen tutustumaan! Olisi ollut hauska nähdä kirjan lopussa vaikka joku pikkuohje aikuisillekin, vaikkapa villasukat. Toisaalta eikö kaikista paras kirja ole sellainen, josta jää vähän jano? Olisipa siis ihana saada käsiinsä Veeralta vastaava kirja mutta aikuisille!


Nyt pitäisi sinnillä tehdä keskeneräiset neuleet pois puikoilta, jotta voisi aloittaa jotain uutta tästä kirjasta! Tähän otetut kuvat ovat lemppariohjeistani ja niihin haluaisin kaikkiin tarttua heti.


Ihania neuleiltoja sinne!

Anni

1 kommentti

  1. Tykkäsin kovasti myös kirjasta! Saumattomat neuleet on ihan parasta, jäädään odottelemaan aikuisten saumattomien neuleiden kirjaa...

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.