OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Ihanan harmoniset ja tasaiset raitasukat

Tein "Mikä villasukka olet?"-testin. Jo testiä tehdessä mietin mahdollista lopputulosta. Ehkä joku ihana kirjoneulesukka! Tasainen pohjaväri, ehkä musta tai harmaa, mutta paljon pirskahtelevuutta ja ilon pilkahduksia kaikissa elämän väreissä. No voin kertoa, että tuo leikkimielinen testi sai minut pettymään. Olisin harmaa perussukka! HARMAA PERUSSUKKA!  Testin mukaan harmaa ja tavallinen olisi minulle turvallista ja rauhallista elämää, jossa on selkeät rutiinit. Hmm. Rauhallista elämäni ei ainakaan ole, kun jaloissa viipottaa yksi jos toinen eläväinen ja päässä vaapottaa satamiljoonaa ideaa. Tosin tuollaista harmaata perussukkaelämää tämä elämänmakuinen elämänvaihe saa haaveilemaan.


En jaksaisi ikinä tehdä yksivärisiä harmaita perussukkia. Mutta huomasin neuloneeni harmaat perussukat à l'Anni. Olin neulonut tässä kesän aikana itselleni tavalliset valko-harmaa-raidalliset raitasukat, harmoniset ja tasaisen rauhalliset - ehkäpä kaipasin jotain vastavoimaa sukista tälle elämälle, jossa ongin vauvan suusta pikkuaarteita, kannan tunnetta täynnä olevaa taaperoa sinne ja tänne ja muistuttelen esikoista pianoläksyistä. Ehkä tosiaan haavekuvissani voisin olla tuo tasaisen seesteinen raitasukka. Taitaa kuitenkin olla niin, että vielä hyvän tovin olisin ennemminkin se kirjava kirjoneulesukka


Nämä sukat neuloin Dropsin Nordista. Aivan ihana lanka, tykkään, eikä hintakaan ole paha! Kolmosen puikot taisivat olla käytössä, en sitä pienemmillä puikoilla tykkää neuloa. Nämä sukat ovat juuri mainiot ohuemmat sukat kenkään ja muistuttelevat raidoillaan siitä, että joskus vielä on ihan tasaistakin. Mutta ei vielä!

Leppoisaa lauantaita!

Anni

Ei kommentteja

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.