OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Kun katson peiliin, en ole minä -paita


Päätin ommella jotain, joka ei ole yhtään minua - paitsi värin osalta - eli siis ompelin Square-paidan (Ottobre 4/2013). Malli on löysä ja muodoton eli jotain minulle hyvin epätavanomaista. Halusin kuitenkin kokeilla. Kun katsoin peiliin, minua ei vastaan katsonutkaan Anni, vaan joku ihan muu. Ensin minua vastaan katsoi Ymmi. Mies totesi, että pastori. Asu olisi huopahelmien kera myös uskottava kuvisopen kaapu. Jotain Batmaninkin tyyppistä tässä on. Tiedän ainakin, että jos identiteetti kaipaa muutosta, voin aloittaa sen pukemalla tämän vaatekappaleen päälleni.Huumoria alkavaan viikkoon, minä ainakin tarvitsen sitä!

Anni

17 kommenttia

 1. Mulle kävi ihan sama juttu :) Ompelin lepakkohihaisen paidan ihan testimielessä ja vain todetakseni, että ei kiitos, ei ole mun juttu. Isompi tyttö sanoi ett ihan Ymmi Hinaajan paita. Siitä tuli sitten kotipaita, jolla saada muu perhe huvittuneeksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! No mutta eiks olekin ihana tuoda vähän iloa perheelle :) Tää on ainakin niin löysä, että voi hyvin leikkiä kukkuu-leikkiä koko perheen kanssa, tänne alle mahtuu monta!

   Poista
 2. :) Mahtavan havainnollistava kuvitus :) Puserokin on kiva.

  VastaaPoista
 3. Ihana postaus! Hauskat kuvat! :D Noinkohan mä uskallan tota kaavaa kokeillakaan, vaikka ajatus niin oli...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos! Tää on oikein mukava päällä ja tulee laiheliiniolo, kun paita on omaan kokoon nähden niin iso, mahtavaa itsepetosta!

   Poista
 4. Mun peiliin on muuttanut asumaan maalaismummo. Hänellä on riemunkirjavia mekkoja, paksuja sukkahousuja ja tällaisilla vesikeleillä vielä kumisaappaat (varret taitettuna). Tykkään siitä mummosta, mutta rohkenisinkohan tarjota hänelle seuraksi pastoria, kuviksenopea tai muita mustapukuisia?

  Huikea kuvasarja!

  VastaaPoista
 5. Mahtavat kuvat. :D Mutta tämä päällähän voit olla sitten ihan mitä vaan. Älä ota sitä identiteettikriisinä vaan niin, että mahdollisuudet ovat rajattomat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heeh, tuo onkin hyvä ajattelutapa, ehkä tää paita on taikasaappaat-henkinen tapaus, voin olla tämä päällä mitä vain missä vain :)

   Poista
 6. Tästä postauksesta sai hymymielen, taitaa tulla hyvä päivä. Tää vaatehan on huikee. Kuka sitä aina koko päivää jaksaa olla oma itsensä. Välillä on hyvä vaikka olla pastori tai Ymmi. Tilanteethan vaihtelee hetkittäin. Ja hyvä, että vaatetus on sen mukaan.

  VastaaPoista
 7. Kihihi! Harmi ettei paita tunnu omalta, mutta onpahan kuitenkin hauskat kuvat! :D

  VastaaPoista
 8. Että voi yksinkertainen paita olla monikäyttöinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se, taidan pikkuhiljaa kotiutua tähän paitaan :)

   Poista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.