OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Ryhmä Haun Halti - valmiina vappuun!

Ryhmä Hau, tuo mystinen ohjelma, joka lumoaa kaikki lapset - ja vanhemmat. Kyseinen ohjelma on tuonut aralle tyttärelleni rohkeutta ja reippautta sekä loputtomat pelastamis- ja auttamisleikit. Ohjelman hyväntahtoisuus ja iloisuus uppoaa niin äitiin kuin tyttäreenkin. Siispä en voinut kieltäytyä, kun Ee haluaa vappunaamiaisissa pukeutua Haltiksi (englanniksi Everest). Yhteinen reissu Eurokankaaseen ja hommiin.


Hihaton paita sai Halti-logon fleecestä. Trikoopipo sai reunuksen sekä korvat samaisesta fleecestä. Hienoinen ekomeininki tuli paitaan sen arkikäytettävyydestä - ei siis mikään kertakäyttövaate - sekä hyvin reilusta kasvunvarasta. Halti-leikkejä leikitään tämä paita päällä vielä kaaaauan.

Sain heti tiukkaa kolmevuotiaan palautetta, että vaaleat raidat olisi pitänyt olla keltaiset. Muistelimme kuitenkin kangaskaupassa aiemmin käytyä keskustelua sopivan keltaisen puuttuessa beigen hyväksymisestä ja näin ollen nämä vaatekappaleet kelpasivatkin. Siispä: "Ryhmä Hau, Ryhmä Hau, taas on vauhti päällä!"

Anni

PS. Tässä vielä muutama viikko sitten poppanavakan kotimaisesta puuvilla-modaali-trikoosta valmistunut pyjama Halti-teemalla.4 kommenttia

  1. Ihanat vaatteet ja meidän kolmivuotias on myös armoton Ryhmä hau-fani!

    VastaaPoista
  2. Tunnari alkaa olla aika tuttu:) Meillä myös lapset seuraavat sarjaa kovinkin innokkaina. Upean näköiset asut ja lapsille varmasti mieleiset:)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.