OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Lastenhuoneen askartelukirja - kun askarteluhermoa alkaa kutkuttaa

Kirja saatu arvostelukappaleena readme.fi

Paula Huvinen: Lastenhuoneen askartelukirja. 2018. Readme.fi

Raskaus ja lapsen syntymä tuntuu usein saavan aikaan askarteluhermon kutkutusta. Tekee mieli alkaa muistella, mites sitä virkattiinkaan, jos pienen pehmolelun virkkaisi, entä taipuisiko ompelukoneella vaunuverhojen teko. Tekisi mieli virkata säilytysastioita vauvanhoitotarvikkeille ja hei joku tiipii olisi ihana. Juuri näihin hetkiin Lastenhuoneen askartelukirja on oiva!


 Hiljan ilmestynyt Lastenhuoneen askartelukirja on askartelukirja nimenomaan aikuiselle. Kirjassa on lastenhuoneeseen sopivia sisustuksellisia käsityöohjeita, jotka on helposti sovellettavissa muuallekin kotiin. Jokainen ohje on pisteytetty haastavuuden sekä ajan mukaan. Tehdään yhdessä! -leima on merkattu sellaisiin askarteluihin, jotka sopivat lapsen kanssa yhdessä tehtäviksi.


Värikästä ja selkeää kirjaa on mukava selailla. Suomalaisia kuoseja kurkistaa kuvista. Useimpia materiaaleja löytyy omasta takaa, vaikka ei kovasti askartelisikaan ennestään. Kuvalliset ohjeet pitävät mukana. Kirjan takaa löytyy myös pieni virkkaus- ja neulomisopas.


Suosittelisin kirjaa jokaiselle, joka haluaisi alkaa tarttua taas askartelu- ja käsityövälineisiin. Esimerkiksi babyshower-lahjaksi laittaisin tämän oitis!


Mukavia askartelutuokioita toivotellen,
Anni

2 kommenttia

  1. Näyttääpä tosi kivalle kirjalle. Voisin selailla tätä, vaikka ihan pientä ei enää itselläni olekaan. :)

    VastaaPoista
  2. Monet ohjeet on sovellettavissa lastenhuoneen ulkopuolellekin :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.