OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Joka tekniikan nyssäkkä

Tarvitsin laukkuni pohjalle nyssäkän, johon saan talteen kaikki laukun pohjalle hukkuvat tavarat tutista huulirasvaan. Jämämarkiisitilkuista ompelin isomman kankaan, painoin päälle muovisen pitsiliinan läpi kultaisen kuvion yhtenäistämään tilkkuista ilmettä, vähän rypytystä elävöittämään koko nyssäkkä, lautanauhaa ripustuslenkiksi ja magneettinappi kiinnitykseksi. Periaatteessa tuohan kävisi vaikka iltalaukusta.


Ja miksi tuhlata niin paljon aikaa ja niin montaa tekniikkaa samaan pieneen työhön? Nyssäkkä olikin ennakkotehtäväni käsityön sivuaineeseen. Ilmeisesti onnistuin, sillä pääsin sisään ja viikon päästä pääsen aloittamaan käsityönopettajaksi opiskelemista siinä luokanopeopintojen ohessa. Hurraa! En malta pysyä nahoissani!

Intoa syksyn odotteluun toivottelee

Anni

4 kommenttia

  1. Minustakin tuo näyttää enemmänkin iltalaukulta kuin nyssäkältä :) . On se sen verran kaunis ja taidokkaasti tehty. Onnea sisäänpääsystä!

    VastaaPoista
  2. Oi, onnittelut! Minäkin mietin hakemista, mutta päädyin siihen, että kun on kahdet opinnot jo päällä päällekkäin työn ohella, ei minulla riitä enää päätä (ja aikaa) muuhun. Onnea siis hurjasti!!!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.