OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Wannabe-hottis-villahame

Tehtävänanto: hame peruskaavasta kuositeltuna. Löysin kaapistani ainakin 15 vuotta vanhan villahameen, joka kaipasi uudistusta. Ainakin kangasta riitti ja vuorikin pääsi uusiokäyttöön. Kaverilta löytyi vanhojen nahkahousujen lahje, jolla ajattelin hieman piristää villahametta. Ja nahkahan on yhtä kuin hottis, joten siis tuloksena syntyi wannabe-hottis-villahame. Ja vetoketjua vaille kierrätystä kaikki.


Napinläpitaskut nahkasta oli oma hommansa - ja huomatkaa taskusta pilkottava miehustakangas, ei vuori. Takaa löytyy nappi, joka on tehty samaisesta nahkasta, uulalaa. Tykkään, tykkään, tykkään!


Simpsakkana uuteen viikkoon!

Anni

14 kommenttia

 1. Mahtava hame! Ja isot plussat kierrätyksestä :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuolla kelpaa kuule tepsutella menemään. Vaatturikoulutuksen vuonna nakki ja muusi käyneenä innostun kyllä aina, kun on kyse villakankaasta ja istuvista vaatteista. Tosin en tee niitä itsekään tällä haavaa, mutta ihailen. Itsekin silloin joskus yhdisin open kauhuksi nahkaa ja villakangasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon niiiiin hurahtanut istuviin vaatteisiin nyt näiden kurssitöiden myötä! Joo, mikä siinä nahkassa ja villassa onkaan, että ne tekee mieli yhdistää. Opettaja katsoi minuakin pitkään ja sanoi, että saan tehdä, mutta plussaa en materiaalivalinnoistani saa, koska tarkoituksena oli tehdä jostain helpommasta matskusta. En kuitenkaan kadu valintaa, sain mieleistä aikaan!

   Poista
 3. Ei pelkästään wannabe! Erittäin onnistunut ja hienot yksityiskohdat!

  VastaaPoista
 4. Aivan upea ja fits like a glove! :)

  VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.