OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Mekko ja heijastimia hyväntekeväisyyteen

Olen pitkään miettinyt, että minun pitäisi olla vähemmän ahne ja itsekäs ja auttaa muita enemmän. Siihen tarjoutui nyt mahdollisuus, kun ensi sunnuntaina järjestetään huutokauppa syöpäsairaiden lasten (Sylva ry:n kautta) hyväksi. Huutokauppaan käsityöntekijät tekevät tuotteitaan ja tuotteet huutokaupataan sunnuntain 15.2. aikana. Huutokauppahinta menee suoraan Sylva ry:lle. Huutokauppaan voi osallistua TÄÄLLÄ.

Näitä valmistin huutokauppaan.
Kaapissani on muhinut kaunis punainen samettihame materiaalina käytettäväksi. Kankaan käyttäminen on kuitenkin tyssännyt käytännön syistä: Lapselle ei kannata tehdä sametista mitään niin kauan, kun samassa taloudessa on sekä kissa että koira eli karvaa. Nyt tein sen mekon, minkä olisin Eelle halunnut tehdä, mutta nyt se saa mennä ilahduttamaan jota kuta muuta (ja hyväntekeväisyysosuuden ansiosta myös monia muita). Mekko on malliltaan Mekkotehtaan Alviina ilman hihoja, koko on 98/104. Toisella olalla on neppari, jonka avulla mekon saa päälle. Taskusta löytyy pieni taskusydän, joka on nauhalla mekossa kiinni.


Halusin tehdä huutikseen myös heijastimia. Kaikki perheemme jäsenet ovat meinanneet tänä talvena jäädä auton alle. Syy on ollut autoilijassa, ei heijastimen puuttumisessa, mutta haluan lisätä heijastimien käyttöä meillä sekä muualla. Oma henki ei saa olla heijastimen käyttämättömyydestä kiinni! Heijastin kiinnitetään lukolla ja heijastinkangasta on molemmin puolin.


Tein huutikseen vielä tämän avainnauhan erilaisista kivi- ja lasihelmistä.Toivottavasti huutokauppaan osallistuu paljon väkeä, hyvällä asialla kun ollaan!

Anni

Ei kommentteja

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.