OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Keep it simple!

Vaikka kesälomaa on kulunut useampi viikko, tuntui loma alkaneen vasta sitten, kun mieskin on lomalla ja helteet alkoivat (ja pian kai ne loppuvatkin). Kesään on mahtunut monenlaista tekemistä, niistä hiljalleen kirjoittelen myös täällä. Nyt viikonloppuna tartuin myös ompelukoneeseen pitkään aikaan. Loman pehmentämänä ei jaksa kovin kummoisia juttuja tehdä, joten parempi pitää homma yksinkertaisena.

Mies pyysi, että pistän mökin sisällä paikat kuntoon sillä välin, kun hän tekee pihahommat. No, ompelin samalla myös tyynyliinat sohvalle Marimekon "onnellinen"-kankaasta eli todella laitoin paikkoja kuntoon. Kankaan värit sopivat nätisti järvitunnelmaan ja muistuttavat järven vileilevää pintaa. Tuo kankaan nimi myös tiivistää hyvin viime viikkojen tunnot, olen nauttinut tällä lomalla todella elämästäni.



Omasta vanhasta muutamia vuosia sitten tekemästäni hellehepeneestä tein Eelle hellehepeneen auringoltasuojautumistarkoitukseen. Hepene upposi täysin käyttäjäänsä, hän totesikin: "äiti, minä olen melkein kaunis." Awww.


Ja vielä itsellekin jotain. Metrinen Eurokankaan alesta löytynyt pellavapala puolittui pituussuunnassa ja puolikkaat ompelin kolmimetriseksi tuubihuiviksi. Tähän on mukava kääriytyä illan viiletessä.


Yksinkertaisista asioista tulee iloiseksi.

Anni

2 kommenttia

  1. Voi toista, "melkein kaunis"! Suorastaan suloinen ja tosi kaunis. :)
    Rentouttavaa lomaa sinulle!

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.