OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Andante festivo -sukat

Joulukuussa tulin uhonneeksi, että neulon kaikki Sukka-Finlandian sukat ihan oppimismielessä. No tuota noin. Koko Sukka-Finlandia on päättynyt hyvä tovi sitten. Nyt valmistui niistä kahdeksista sukista vasta kolmannet. Nyt tietäen kaikki Sukka-Finlandian mallit, niin täytyy sanoa, että olen ihan vähän pettynyt. Sukkamalleissa tökkäisi ehkä eniten se, etteivät ne vaan ole minun makuuni. Alan siis ehkä taipua kuitenkin siihen, että ihan kaikki kahdeksat sukat eivät valmistu. Mutta ehkä vielä parit kuitenkin...


Ohje: Anna Mäkilä: Andante festivo
Lanka: Kaupunkilanka, Rotvalli

Juuri ennen muuttohulinoita valmistuivat Anna Mäkilän suunnittelemat Andante festivo -sukat. Valitsin kooksi lasten koon ja langaksi ohjeen suosituksia paksumman Kaupunkilangan Rotvallin. Tänä talvena valmistuneista villasukista nämä istuvat parhaiten jalkaani ja ovat muutenkin mieluisat.


Näissä sukissa oli (lempparineulomistani) kirjoneuletta hieman höystettynä helmillä. Tuo helmien pujotus neuleeseen olikin minulle ihan uusi juttu. Jälkiviisaana pohdin tässä, että oli ihan pölhö idea valita tummat helmet tähän työhön, kun ne eivät erotu kertakaikkiaan yhtään. Vaaleat helmet olisivat tulleet kauniimmin esiin. Ensi kerralla tiedän sitten ottaa tämän asian huomioon.


Näissä sukissa pääsin myös palauttelemaan mieliin palmikkokuvioita. Kuvio tulee todella kauniisti esiin, kun oikeat silmukat neuloo takareunastaan. Tämä malli oli juuri tämän kauniin palmikkokuvion ansiosta näistä neulomistani kolmista sukista lempparein. Sukat ovat kauniit ja runolliset sekä ne istuvat omaan jalkaani todella kivasti.

Muut neulomani Sukka-Finlandian sukat löytyvät täältä:

Keväällä kerran
Kuvastin

Ihanaa sunnuntai-iltaa!
Anni

2 kommenttia

  1. Kauniin harmaat sukat!
    Miulla on vähän saa juttu, ei oikein yksikään malli iskenyt. No, hyvään tarkoitukseen se meni ja ohjeet on tallessa ja ehkä ne tulee joskus neulottua.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.