OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

Liitutaulumaalispraylla muuntautuvia kukkaruukkuja

*Spraymaali saatu blogiyhteistyönä Pintyplussalta*

Näin lempikukkakauppani Neiti Neilikan instagramissa ihania itse piirrettyjä kukkaruukkuja kasvokuvalla. Ne olivat jotenkin todella symppiksiä. Tiesin kuitenkin, että nopeasti vaihtuva mieleni ei varmaan jaksaisi samoja naamoja katsella. Olisi keksittävä siis jotain muuta. Mikä sattuma siis olikaan, että sain blogiyhteistyönä testattavaksi liitutaulumaalisprayta ja muuttoruljansseissa löytyi kaksi vääränväristä ruukkua!
Spraymaalit ovat mielestäni helppoudessaan askartelijan ykköstarvike, siksi olinkin aika innoissani, että löytyi liitutaulumaaliversio spraysta, joka lupaa tarttuvansa kaikenlaisille pinnoille. Kalkkimaalispraymaaleja maahantuova Pintyplus tuo maahan myös tätä 1st editionin liitutaulumaalisprayta. Tarjoushinta Kevätmessuilla oli tällä maalilla vitonen, normaali myyntihinta varmaan muutaman euron enemmän, ei siis mikään tähtitieteellinen summa.

Edellinen telalla maalattu liitutaulumaaliprojekti oli vielä tuoreessa muistissa - maalia piti levittää kolmesti ennen peittävän lopputuloksen saamista - joten suhtauduin sprayhin varauksella. Yllätyksekseni kuitenkin sprayllä riitti vain yksi levityskerta. Sen verran kiiltäväpintainen ruukku kuitenkin oli, että terävällä liidulla piirtäessäni maaliin tuli jo muutamat naarmut. En osaa sanoa, tuleeko naarmuja niin helposti, jos alla on hieman pehmeämpi materiaali kuten puu tai ruukku ilman kiiltävää pintaa.


Tämän viikon teema meillä on ollut norovirus, josta on saanut osansa itse kukin. Ajattelin monia voimaannuttavia ajatuksia kaikkia sairastelevia lapsiperheitä kohtaan. Kun lapsi sairastaa, oma sydän särkyy, mutta kun itse sairastaa, on voimavarat koetuksella, kun jotenkin ne pienetkin pitäisi huomioida omasta kurjasta olosta huolimatta. Pienenä jalkeilla olon hetkenä pyyhin lempeästi hymyilevän kasvon ruukun kyljestä ja kirjoitin itselleni otteita Eeva Kilven runosta itselleni muistutukseksi: "Nukkumaan käydessä ajattelen: ... Sinä pieni urhea nainen. Minä luotan sinuun."
Niin se vain on. On luotettava itseensä ja siihen, että kaikki järjestyy ja huomenna paistaa aurinko. Niin kuin tekikin.

Voimaannuttavia ajatuksia teidän jokaisen iltaan!

Anni

2 kommenttia

  1. Ou nou, norovirus! Meillä se oli noin 10 vuotta sitten, kun neitonen oli pieni vauva. Ihan hurja mahatauti, niin kurja! Paranemista teille!
    Ps. Eilen tuli se palkintokirja! Kiitos. :)

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.