OHJEET

OHJEET
OHJEET

OMPELEMINEN

OMPELEMINEN
OMPELEMINEN

NEULOMINEN

NEULOMINEN
NEULOMINEN

5. luukku: peltipurkkilyhdyt

Eipä nuo aikaisemmat työtkään ole kovin kalliita investointeja vaatineet, mutta tässä tulee universumin iisein ja täysin ilmainen kynttilälyhty. On myös hyödyksi, jos on jonkinsortin sisäisiä aggressioita, joita haluaa purkaa. Tyhjät peltipurkit kouraan, toiseen kouraan kunnon puukko ja siitä senkun iskemään (tämä ehkä olisi sellainen k-18 askartelu, tai ainakin k-12). Tuloksena oma pieni tähtitaivas, jota näin kaupungissa asuvana aina talvisin kaipaan.


Tavoitteenani oli tehdä rei'illä joitain kuvioita, tekstejä, kenties New Yorkin yön siluetti kerrostalovaloineen. Aloin naputella vasaran ja naulan kanssa pieniä reikiä. Siitä ei tullut yhtään mitään. Siinä ne aggressiot sitten kasvoivat ja purin ne puukon kanssa. Ei tosiaan ehkä turvallisinta touhua, mutta verenvuodatukselta vältyttiin. Totta puhuakseni kyllästyin näihin lyhtyihin ensimmäisten kynttilöiden sammuttua. Ei kirpaissut tämä lyhyt lyhtyjen elo, sillä matskut ovat ilmaisia ja helposti kierrätettäviä - metallikeräykseen päätyivät!

Toiveikasta torstaita (pian on itsenäisyyspäiväloma, hurraa)!

Anni

2 kommenttia

  1. Hommaa helpottaa, jos jäädytät purkin ensin täyteen vettä. Purkin muoto säilyy vaikka käyttäisit ohuempaakin peltiä, esim. sopivan värisiä limsatölkkejä.

    VastaaPoista

Jokainen kommentti ilahduttaa - kiitos!

Sisällön tarjoaa Blogger.